Pohja
1 pkt Sunnuntai PiirakkataikinaaTäyte
1 pkt (300 g) marinoituja kirjolohisuikaleita
purjoa
tilliä
Päällinen
2 munaa
2,5 dl kaurakermaa
½ tl suolaa
Valmistus
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
2. Voitele piirakkavuoka (halkaisija 28cm).
3. Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan.
4. Levitä taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
5. Paista pohjaa uunin alatasolla noin 10 minuuttia.
6. Levitä taikinan päälle lohisuikaleet, purjo ja tilli. Purjoa käytin noin 15 cm palasen viipaloituna. Ripottelin kuivattua tilliä piirakkaan noin 1 ruokalusikallisen.
7. Sekoita päällisen ainekset keskenään ja kaada piirakan päälle.
8. Kypsennä uunin alatasolla noin ½ tuntia.
9. Laita kypsän piirakan päälle tuoretta tilliä koristeeksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti